Priča o nama

Brojke govore za sebe!

800 +
Zadovoljnih mušterija
+
Domaćinstava u saradnji
+
Proizvoda

Ideja

 

Bajna Bašta je osnovana sa ciljem da omogući direktno spajanje proizvođača, mahom sa manjih seoskih gazdinstava i domaćinstava iz okoline Bajine Bašte, i potrošača u velikim gradovima, koji imaju želju da izbegnu kupovinu sumnjivih namirnica iz supermarketa, a sve kroz jednostavnu web stranicu i dostavu na kućnu adresu.

Svi proizvodi su vrhunskog kvaliteta i nisu tretirani štetnim hemikalijama, već su održavani na tradicionalan način, onako kako se nekad radilo na našim selima, a što je danas uveliko zaboravljeno i zapostavljeno.

Kako sve funkcioniše?

Izborom željenih proizvoda popunjavate virtuelnu korpu u gornjem desnom ćošku. Kada ste završili, potvrđujete porudžbinu popunjavanjem neophodnih podataka na stranici za check-out. Poslate porudžbine se automatski obrađuju na našim serverima, obračunavajući tokom sedmice količinu pojedinačnih proizvoda koje treba nabaviti. Zaključno sa subotom u ponoć, sve porudžbine primljene tokom sedmice se procesiraju, i proizvođačima se dostavljaju spiskovi sa potrebnim količinama namirnica. Nakon preuzimanja i pakovanja proizvoda preko vikenda, naši kuriri kreću dostavnim vozilima ka Beogradu i u ponedeljak posle 18h korisnicima donose naručene proizvode, uz prethodni kontakt telefonom. Od nedelje počinje nova tura porudžbina koje će biti dostavljene naredni ponedeljak.

Obostrani interes

 

Cena proizvoda je formirana tako da proizvođač dobija daleko više nego što bi mu platili tržišni giganti koji njegovu robu prepakuju i nude pod svojom robnom markom, dok je istovremeno korisniku zagarantovan kvalitetan i ukusan proizvod, uz preuzimanje na vratima sopstvenog doma u tačno definisanom vremenskom prozoru.

Shopping Cart